Хотелиерите во невозможна мисија

by ugostitelstvo.mk
хотелиери

Под слоганот “Хотелиерите во невозможна мисија” се одржа четвртиот Пролетен собир на менаџерите од хотелскиот секторот во стопанската комора на Србија.
хотелски состанок
Собирот беше посветен на унапредување на програмата за стручно усовршување на овој сектор за кој се собраа голема бројка на хотелиери и дистрибутери од ХоРеКа секторот.Најзначајната тема на овој собир беше организацијата и дизајнот на хотелска соба, како и можноста за брзо преуредување и совпаѓање во стилот на хотелот, секако и изгледот на вработените во хотелската индустрија.

Слични написи