Маркетинг

by damcevski@gmail.com

Маркетинг понуда и промоции

Почитувани, чест ни е да Ви го претставиме првиот и единствен македонски интернет магазин специјализиран за угостителство – UGOSTITELSTVO.MK

Порталот е специјализиран за промоција и унапредување на угостителството и туризмот во Република Македонија. Порталот секојдневно пласира новости, информации и совети од ХоРеКа индустријата во светот, кои ги засегаат и се корисни за сопствениците, менаџерите и гостите во хотелите и рестораните во нашата земја.

Промоцијата и огласувањето на интернет порталите има голем ефект, финансиски е исплатливо и е најбрзото рекламирање во споредба со сите останати медиуми. Истовремено, главна карактеристика е брзиот и директен пристап до целната група на корисници во специјализираната индустрија и нивните области на интерес. Имајќи предвид дека во Македонија дневно има повеќе од 600.000 активни интернет корисници, рекламирањето преку овој медиум станува моќна алатка која ја користат сите оние кој сакаат да имаат успешен бизнис.

Порталот УГОСТИТЕЛСТВО.МК нуди повеќе можности за огласување на угостителските објекти, хотелите, производителите и трговците на угостителска опрема како и на сите оние кои имаат било какви допирни точки со угостителството и туризмот. Во продолжение, Ви ги претставуваме основните позиции за маркетинг банери на интернет страницата како и  различните модули на претплатнички кампањи.

Цени за банер маркетинг по позиции:

  • ГЛАВЕН БАНЕР    · · · · ·  100€/ месец
  • ПРОФИЛ БАНЕР  · · · · ·  150€/ месец
  • ЦЕНТАР БАНЕР    · · · · ·   50€  / месец
  • КВАДРАТ БЕНЕР  · · · · ·   50€  / месец

Забелешки:
Цените се однесуваат на приказ на ротирачка реклама во времетраење од 1 (еден) месец.
Угостителство | МК го задржува правото на промена на цените.
Евентуалната промена на цените нема да влијае на постоечките договори за рекламирање.

Понуда за ПР маркетинг кампања:

  • Објава на 4 (четири) ПР-статии во текот на еден месец, наменети за промоција на вашите продукти и услуги
  • Целосен вертикален банер на секоја ПР-статија, со комплетни контакт информации за вашата компанија.
  • Приказ во ротирачки ПРОФИЛ БАНЕР на почетна страна, со димензии 256×350 px.
  • Објава на Facebook постови за промоција на ПР-статиите, на официјланата Facebook страница на порталот.

Цена: 300€ / месец

Забелешки:
Содржината на ПР-статиите е припремена од ваша страна; Пишување на наменски ПР текстови се предмет на посебна понуда. За повеќе информации слободно контактирајте не.