Саем за туризам во Белград 2019

by Goran Damcevski

Белградскиот саем на крајот на февруари секоја година на неколку дена станува “свет во мало”, но и бизнис манифестација која, покрај бизнисмени, собира и на десетина илјади “обични” посетители. Некои бараат бизнис партнери, некои туристички аранжмани. Секако, сите се тука и на едно место претставуваат туристички агенции, здруженија и организации, хотели, туристички центри, авионски компании, меѓународни тур оператори …

Не заборавајте да го посетите Белградскиот саем за туризам и оваа година, од 21-ви до 24-ти февруари 2019.

Слични написи

Leave a Comment