Како светскта туристичка организација, UNWTO го потикнува оджливиот развој на туризмот

by ugostitelstvo.mk

UNWTO формираше Глобален комитет за криза во туризмот кој ќе го води секторот, како одговор на кризата COVID-19 и ќе ги изгради основите за иднината, издржливост и одржлив развој на туризмот.

Светската туристичка организација ( UNWTO ) ги здружи силите со Си-Ен-Ен,
Тие покренаа иницијатива, дизајнирана да ги инспирира луѓето да се подготват повторно да патуваат.

со кампањата #TravelTomorrow, 

Слични написи

Leave a Comment