Помогнете да ја разбереме намерата за патување за остатокот од 2020 година само за 1 минута.

by Goran Damcevski

Да помогнеме да се разбере намерата за патување во остатокот 2020 година, треба да издвоите само
за 1 мин.

Линк за АНКЕТА

Слични написи

Leave a Comment