ДЕЛ ОД МАРКЕТИТЕ И ТРГОВСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО МАКЕДОНИЈА, ВОВЕДУВААТ НЕРАБОТНА НЕДЕЛА ЗА СИТЕ ВРАБОТЕНИ

by goran

 

Вработените кои се дел од големото семејство на маркетите Кит-Го, Тера и Супер Кит-Го низ Македонија ќе имаат еден ден целосно да му се посветат на семејството и најблиските.Покрај маркетите и трговските центри решија неделата да им ја дадат како слободен ден на своите вработение.

Од „Скопје сити мол“ и од „Капитол мол“ велат дека работното време ќе биде од 10 до 18 часот, а недела ќе биде неработен ден

Целиот текст на  Локално

Слични написи

Leave a Comment