Конечно ,, Four Seasons ‘’ пристигна и во Грција. Ова е проект кој треше со години, се работи хот. објект  ,,Astir’’  која локациски е сместен на Атинаската ривиера и истиот беше затворен поради реконструкција. Проектот чинел 110М USD, а локациски е сместен  на 30 минути од центарот на Атина и половина час од Меѓународниот аеродром. Ова значи дека гостите можат да го комбинираат одморот на Атинската ривиера со богатите културни збивнувања што ги има во главниот град на Грција.

Слични написи

Leave a Comment