Претстојни регионални натпреварувања

by Goran Damcevski

 

Пред нас се четири натпреварувања што ќе се одржат од март до мај 2019 година во Грција, Албанија, Црна Гора и во Словенија. Информаци за пријавување се наоѓаат на линкот.

http://www.skmer.hr/…/cetiri-medunarodna-kulinarska-natjeca…

Слични написи

Leave a Comment