Ново: БЕСПЛАТНИ ОГЛАСИ за вработување преку Угостителство.мк

by ugostitelstvo.mk

[vc_row][vc_column][vc_column_text]НОВА МОЖНОСТ ЗА СИТЕ КОИ НУДАТ ИЛИ БАРААТ РАБОТА ВО УГОСТИТЕЛСКАТА ДЕЈНОСТ

Интернет магазинот Угостителство.мк на сите работодавачи од Хотелите, Рестораните и Кафулињата им овозможи БЕСПЛАТНО ОГЛАСУВАЊЕ на отворени работни позиции во нивните објекти.

Со оваа можност се надеваме дека ќе придонесеме кон поедноставна и бесплатна размена на информации за вработување во хотелско-угостителската дејност.

Огласувањето преку специјализиран медиум претставува сигурен начин да дојдете до посакуваниот кадар, со вистински интерес за угостителската дејност.[/vc_column_text][vc_btn title=”Регистрирајте се веднаш и ОГЛАСУВАЈТЕ БЕСПЛАТНО!” color=”danger” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ugostitelstvo.mk%2Fnov%2Fpostavi-oglas-za-rabota%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Слични написи

Leave a Comment