14ти форум на хотелиерите во Белград

by ugostitelstvo.mk

Форумот на хотелиерите, е еден од најголемите и најстарите годишни, хотелиерски собири во Србија. Тоа е настан кој веќе 14 години инспирира на акција, донесува решенија наместо да поставува прашања, поврзува, мотивира, открива новости во хотелската индустрија и храбро оди напред, соочувајќи се со сите предизвици на светската туристичка сцена.

За повеќе информации, прочитајте тука.

Слични написи

Leave a Comment