Прв меѓународен гастрономски натпревар во Македонија

by ugostitelstvo.mk

Здружението на готвачи ГАСТРО МАК како национална организација на готвачи и членка на WACS – World Association of Chefs Socities (Светската асоцијација на шефови на кујни) ја има честта и обврската да организира национален гастрономски натпревар.

Првиот меѓународен гастрономски натпревар- Македонија 2016, ќе се одржи во периодот од 17-20 октомври 2016 година. Натпреварувачкиот дел ќе се реализира во Хала 4 на Скопски саем на 18 и 19 октомври 2016 година од 08 до 20 часот во двата натпреварувачки дена.

пренесено од Гастромак

Слични написи