Обуки во хотелско угостителскиот сектор.

by ugostitelstvo.mk

Започнувајќи од Октомври оваа година Regent Club Training Center по летната пауза продолжува со организирање на обуките во хотелско угостителскиот сектор. Прва од обуките ќе биде обуката за Менаџер на Ресторан, основно ниво. Секако дека ова е само почеток на новиот циклус обуки, повеќи информации можете да најдете на www.hospitality.regentclub.org

Слични написи