Дали плативте такса за пуштање музика во вашите објекти?!

by ugostitelstvo.mk
музка

Се што сакате да знаете за надоместок – такса за пуштање музика во вашите објекти или пак не сте сигурни околу постапката и имате некои дополнителни прашања, слободно можете да се јавите во редакцијата на Угостителство.мк – 02 3119 615.

 

Со почит,

Угостителство.мк

Слични написи