“XXX” виски

by ugostitelstvo.mk

Новиот виски Х е со вкус на порнографски ѕвезди!
Да, добро прочитавте, порно ѕвезди. За што се работи: порно ѕвездите Tori Black и Joy van Velsen со своите тела придонеле за создавање на вкусот на ова виски. Во процесот на производство учествувале најубавате жени на светот, како што наведуваат производителите, а овој пијалок го забрзува работењето на срцето, како со неговиот квалитет така и со самата помисла дека пијалокот го допирал телото на овие убавици.
Цената на ова виски изнесува 125 евра бидејќи е филтрирано низ дијаманти и злато …

Слични написи