Новиот вкус на Kокта – Cockta Black Tonic

by ugostitelstvo.mk

bottle
Познатиот бренд на безаклохолен пијалок Кокта го претстави нивниот нов производ, “Cockta Black Tonic”.

Содржината на новиот пијалок ја надополнува ексклузивната и елегантна стаклена амбалажа која може 100% да се рециклира, а која за Cockta Balck Tonic посебно ја дизајнираше шпанската агенција Point Bleu. Полниот вкус на пијалокот го сочинува мешавината од билки и истиот е зачинет со есенција од грејпфрут, без додатоци на вештачка боја фосфорна киселина и без фруктозно-глукозен сируп. Овој пијалок е достапен и во пласична амбалажа од 1,5 литри.

Слични написи