Јуниор Бармен Куп 2015

by ugostitelstvo.mk
barmen

Јубилејно 5-тиот единствен настан за бармените во слободен стил, под името „Coca Cola Junior Barmen Cup 2015.” Ќе се одржи од 14ти Мај 2015 година во Ријека-Хрватска. 

На овој натпревар ќе бидат вклучени поранешни ученици на школото за бармени кои успешено ја имаат завршено обуката во изминатата година, а ќе имаат можност да ги покажат своите стекнати знаења и да почуствуваат како е да се биде пред голема публика. За почетниците во овој сектор овој настап ќе им биде од голема помош во подготовка за престојните национални натпревари за баремени.

Bartender-Blueberry-Mojito-2Овој натпревар воедно е и демонстрација на новите трендови во туризмот и угостителството. Натпреварот ќе биде исполнет со позитивна атмосфера, интересни претстави, добра музика секако и работилница, сепак ова е настан исполнет со уметност кој не смеете да го пропуштите.

Покрај бармените своето знаење и вештина ќе го претстават и медиумите кои со помош на бармените и послужувачите ќе се обидат да направат свој пијалок.

Слични написи