Резервирајте го вашиот одмор од соништата: Саем за Туризам “Vas Travel Fair 2015″

by ugostitelstvo.mk
саем за туризам

По повод Меѓународниот Саем за Туризам “VAS TRAVEL FAIR 2015″ организиран од VAS GROUP денес во хотелот Холидеј Ин во Скопје се одржува средба на постојаните и идните клиенти и соработници со можност реализација на барањата и потребите за патување и релаксација.

Vas tour operator е застапен во Тирана, Приштина, Скопје, Црна Гора, Виена и наскоро се очекува да бидат отворени канцеларии во Тајланд. Целта на овој настан е сите клиенти да сеDSC_1608 соберат на едно место каде што туристичките агенции ќе ја имаат можноста директно да се запознаат со претставниците на хотелите и туристички агенции од странските земји со цел да разменат искуства и познавање од туристичкиот сектор кој треба да пренесе позитивно и поголема желба за патување кај идните клиенти – изјави Ветон Груби, претставник на Вас травел груп, организатор на саемот.

Туристичките агенции ќе имаат голем бенефит од овој настан каде што прекузапознавањето со своите соработници и ќе остварат професионална поврзаност.

Препорачани летни дестинации за оваа година се Турција, Грција, Египет и секако
егзотичните Тајланд и Малдиви со аранжмани за меден месец.

За сите посетители на овој саем ќе бидат достапни многубројни промоции и поволни цени на аранжманите кои ќе создадат нови спомени за кои подолго ќе зборувате. Доколку сте заинтересирани да патувате во некоја од егзотичните земји, а е присутна на овој настан искористете ја можноста и запознајте се директно со земјата благодарение на високо обучени претставници.

Превземено од Туризам.мк

Слични написи