Отварање на хотел-ресторан Александар Парк

by ugostitelstvo.mk
александар парк

Фамилијата Цветанови, сопствениците на Мак Прогрес, понесени од носталгичните моменти, решија на место каде што се наоѓашe мотелот “Парк” да се изгради нов модерен објект кој ќе ги следи сите светски трендови во угостителството е изграден во барок стил. Хотел-ресторан Александар Парк Виница располага со ресторан за 500 гости, кафетерија за 100 гости како и ноќен клуб за најмладите. Отварањето се одржа на 12ти Април.

[metaslider id=8374]

Слични написи