Охрид домаќин на саемот „SKOPJE TRAVEL MARKET”?

by ugostitelstvo.mk
туризам

Денес градоначалникот на Општина Охрид Никола Бакрачески планирано е да оставри работна средба со претставници од Скопски саем и  со претставници од Стопанската Комора за Туризам на Македонија.
maxresdefault

На средбата Охрид свечено ќе биде поканет од организаторот да биде домаќин на саемот “Skopje travel Market” што од 7 до 9 мај се одржува во Скопје.

Повеќе информации поврзани со престојниот саем ќе бидат објавени на нашиот портал. 

Слични написи