Која е идеалната големина на една порција? [галерија]

by ugostitelstvo.mk
сервирање на храна

Не сте сигурни околу големината на порција која ја сервирате, визуелно најлесно можете да одредите дали ја сервирате идеалната големина за еден човек или пак сте претерале малку со количеството на храна. 

[metaslider id=7215]

Слични написи