ВО ТЕК Е ОБУКА – „ГРИЖА ЗА ГОСТИТЕ“ (ПРИЈАВЕТЕ СЕ)

by ugostitelstvo.mk
ugostitelstvo.mk

ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ПЕРСОНАЛОТ ВО ХОТЕЛСКО УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ

Обуката има за цел прилагодување на знаењата и вештините на персоналот кој има директна комуникација со гостите во хотелско угостителските објекти (рецепција, менаџери, послужувачи, бармени, фитнес и велнес центар, собарки и сл,) а истата е подобна за оние кои сакаат да работат во странство.

По завршувањето на оваа програма, вработените ќе се стекнат со комуникациски  вештини и стручност во адекватната интеракција со гостите, со што ќе се подобри и ГРИЖАТА ЗА ГОСТИТЕ

Certificate-template-250x200Certificate-template2-250x200

 

 

 

 

 

 

 

Датум на одржување на обуката:  Oд 17-ти до 19-ти Февруари 2015 (Вторник,Среда,Четврток)

Краен рок за пријавување на обуката:  13-ти Февруари 2015 (Петок)

Времетраење на обуката: 8ч. – 16ч

Ниво на обуката: Основно

Место на одржување на обуката: Стопнска Комора на Македонија, Скопје

Име на програмата: Грижа за гости – „Hospitality“

Котизација: 3600 мкд (вкупно)

Во цената е вклучено: Работни материјали, Сертификат за посета на обука, 2 кафе паузи.

 Доколку сакате да се пријавите на престојната обука, кликнете на следниот линк
 ПРИЈАВА ЗА ОБУКАТА


Regent Club Training Center

Улица Ѓуро Ѓаковиќ бр.20
Скопје, Македонија
Телефон: +3892 3 119 615
Мобилен: +38970 217 058
web:www.hospitality.regentclub.org
Email : [email protected]

Слични написи