Цезар салатата

by ugostitelstvo.mk
цезар салата

Дали знаевте дека првично Цезар салатата  била направена за Американски воздухопловец од Сан Диего, а токму и затоа салатата била наречена “Aviator’s Salad”.

Слични написи