Темно чоколадо

by ugostitelstvo.mk
темно чоколадо

Дали знаевте дека темното чоколадо има смирувачки ефект поради серотонинот или попознато како хормон на среќата. Серотонинот игра важна улога во контролата на определени телесни функции како сонот, расположението, поведението и сексуалната желба.

Слични написи