Навистина “затворен” ресторан [галерија]

by ugostitelstvo.mk
слика

Тематските ресторани стануваат се поголема атракција во Кина, па сопствениците приморани постојано да смислуваат нови идеи и начини на преуредување на нивните ресторани за задржување на старите и привлекување на нови клиенти. 

Креативноста на еден од кинеските ресторански сопственици е толку голема што дошол до идеа својот ресторан да го претвори во затвор.  Доколку сакате да вечерате со вашите најблиски на некое посебно место, можеби треба да размислувате за затвор.
[metaslider id=6583]
Иако на нас ни звучи малку бизарно, сопственикот на овој ресторан тврди дека со популарноста која сака да ја стекнe и да ги потсети своите гости да бидат културни и да се придржуваат до законот доколку несакаат да завршат на вакво слично место со малку полошо јадење и различно гостопримство.

Слични написи