Училишните оброци низ светот

by ugostitelstvo.mk

Храната која ја јадат децата треба да биде свежа, здрава и различна. Но дали тоа е така во сите училишта? Гледајки ја храната која децата ја конзумираат во Бразил и Јужна Кореа е многу поразлична од сите останати оброци во светот поради својата свежина и разновидност.
Ви ги претставуваме оброци кои се сервираат во училиштата ширум светот.

[metaslider id=6255]

Слични написи