Дали знаевте како се користел кашкавалот

by ugostitelstvo.mk
сирење

Дали сте знаеле дека кашкавалот кој се користел за Начос било свежо рендано Чердар кашкавал. Ренданиот кашкавал за начосите се користел се додека не почнале да ги произведуваат во големи количини, по големата продажба и побарувачка, Чедарот го користат како и денеска во топена форма.

Слични написи