10-те најдобри интернет старници за резервирање на хотелски капацитет

by ugostitelstvo.mk

top10sitesКон крајот на 2014 година, беше направена анализа за 10-те најдобри интернет страници кои на хотелите им носат најмногу приходи. 

2014 беше забелешана како успешна година, со зголемено пребарување откако TripAdvisor ја активираа новата алатка “Instant Booking.” Сепак со брзата промена кон директната резервација која продолжува да биде голем прекин за хотелите иако тие напрно се обидуваат да ја превземат контролата врз резервациите, сепак клучот и предноста ја има техгнологијата. Целта на SiteMinder’s е да се продолжи со играње на клучна улога во хотелското работење за да може да се заработи најмногу од секоја соба, во секое време.

Базирано на приходите од резервациите почнувајки од 1ви Јануари до 31 Декември 2014 година овие се 10-те најдобри страници за интернет резервирање.

 

 

 

 

Слични написи