ВО ТЕК Е ОБУКА НА ПОСЛУЖУВАЧИ (ПРИЈАВЕТЕ СЕ)

by ugostitelstvo.mk

ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ПЕРСОНАЛОТ ВО ХОТЕЛСКО УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ
ОБУКА НА СЕРВИСЕН ПЕРСОНАЛ – ПОСЛУЖУВАЧИ

Програма е наменета за вработените во хотелско угостителските објекти кои се на работна позиција сервисен персонал (послужувачи).
По завршувањето на оваа програма, кандидатите ќе се стекнат со знаења и вештини во делот на стручното послужување, видови на кујни како и основи на санитарност и хигиена при работа.

Certificate-template-250x200 Certificate-template2-250x200

 

 

 

 

 

 

 

Датум на одржување на обуката:  Oд 3-ти до 5-ти февруари 2015 (Вторник,Среда,Четврток)

Краен рок за пријавување на обуката:  31 Јанури 2015 (Сабота)

Времетраење на обуката: 8ч. – 16ч

Ниво на обуката: Основно

Место на одржување на обуката: Стопнска Комора на Македонија, Скопје

Име на програмата: Стручно послужување со типови на кујни.

Котизација: 3600 мкд (вкупно)

Во цената е вклучено: Работни материјали, Сертификат за посета на обука, 2 кафе паузи.

Предавач: Горан Дамчевски, Професионален  Хотел и Ресторан Консултант

 

 Доколку сакате да се пријавите на престојната обука, кликнете на следниот линк
 ПРИЈАВА ЗА ОБУКАТА


Regent Club Training Center

Улица Ѓуро Ѓаковиќ бр.20
Скопје, Македонија
Телефон: +3892 3 119 615
Мобилен: +38970 217 058
web:www.hospitality.regentclub.org
Email : [email protected]

Слични написи