Саем на вино 2015

by ugostitelstvo.mk

Почнувајки од 2010 година, Белград стана главна станица за винарските визби кои 2015тата година ќе ја започнат со Саем на вино. Саемот ќе се одржи од 19ти до 22ри февруари.  Овој саем се одржува еднаш годишно и неговата цел е да се претстави винската индустрија.

На саемот ќе се претставуват најугледните и најпрестижните домашни и регионални прозиведувачи на вино, винарски визби, вински куќи и компании кои го дистрибуираат пијалокот на боговите. Истовремено со овој настан ќе се одржи и Саемот за туризам , еден од најатрактивните и најпопуларните настани во Србија и регионот.

Слични написи