Rheingau Gourmet & Wine Festival 2015

by ugostitelstvo.mk
RGF-Logo_4c-166x16626 Февруари – 11 Март

Елтвил, Германија | Festival website


Повеќе од 18 години Rheingau Gourmet & Wine Festival ги постави стандардите на највисоко ниво кога станува збор за гурмански фестивали и уживање во добрата храна и квалитетното вино. Најдобрите готвачи, домашни и интернационални ќе ја покажат уметноста и вистинското задоволство во подготовување на храната.

Слични написи