ProefPark Haarlem Wintereditie 2015

by ugostitelstvo.mk
proefpark-wintereditie-166x16630 Јануари – 01 Февруари

Харлем, Холандија | Festival website


Зимска единција на најдобрите Холандски подвижни ресторани, придружувани од млади готвачи. Споредбено со изминатите години, овој пат фестивалот ќе биде оддржан во една од салите во Харлем.

 

Слични написи