Passion för Mat

by ugostitelstvo.mk
passion-för-mat-166x16627 Февруари – 01 Март

Готенбург, Шведска | Festival website


Во 2012 година овој град бил наречен “Главниот кулинарски град на Шведска” Пасија за храна (Passion för Mat) е традиционален настан каде вљубениците во храната можат да најдат возбудлива и голема понуда на јадења подготвени од природни состојќи и добро избрани кувари.

 

Слични написи