Milano FOOD&WINE Festival

by ugostitelstvo.mk
milano-food-wine-festival-166x16607 – 09 Февруари

Милано, Италија | Festival website


Почнувајќи од сабота 7ми па се до понеделник 9ти Февруари овој настан по трети пат ќе ги отвори вратите за љубителите и познавачите на добрата храна и вино.

 

Слични написи