Food Soul Festival 2015

by ugostitelstvo.mk
Food-Soul-Festival-166x16630 Јануари – 01 Февруари 

Амстердам, Холандија | Festival website


Фестивал на храната кој се одржува традиционално во Амстердам – Холандија овој пат ќе се одржи на 30ти и 31ви Јануари. Се предвидува да се појават 20те најдобри Холандски готвачи и да презентираат дел од своите тајни рецепти.

Слични написи