Food & Fun Festival 2015

by ugostitelstvo.mk
Food-And-Fun-166x16625 Февруари – 01 Март 

Рејкјавик, Исланд | Festival website 


Како главен, а воедно и најголем град во оваа држава ќе се измешаат забавата, храната и извонредните кулинарски способности со природните состојки за градење на совршениот рецепт. Настанот ќе биде придржуван од светски академици – главни готвачи кои соработуваат со најдобрите ресторани во Рејкјавик.

Слични написи