EAT! IN 2015

by ugostitelstvo.mk
eat_logo23 Февруари – 01 Март 

Њукасл, Обединетото Кралство | Festival website


EAT NewcastleGateshead, повторно ќе се одржи во зимски услови оваа година, со многу изненадувања и поразличен амбиент во послужување на храната и пијалокот.

 

Слични написи