Бисер Мора 2015 – Меѓународен натпревар на готвачи

by ugostitelstvo.mk

skmer-logo (1)

25 – 29 Март

Брач, Хрватска


Почитувани ве известуваме дека Бисер Мора 2015 – Меѓународен натпревар на готвачи ќе се одржи од 25 до 29 Март 2015 во хотелот Свпетрус на островот Брач, Хрватска.

Сите наредни информации побарајте ги на нашиот портал.

Угостителство.мк

Слични написи