10 најдобри хотели во 2015

by ugostitelstvo.mk

Во престојната 2015 година се најавува отварање на луксузни хотели ширум светот. 

Lizard Island, Australia

1
 

 

 

 

 

The Reverie Saigon, Vietnam 

2

Park Hyatt Zanzibar, Tanzania

3

SLS Park Avenue, New York

4

Patina, Singapore

5

Four Seasons Hotel, Seoul

6

Anantara Tangalle, Sri Lanka

61540885154944f7a91864330600959_v4 big

Alila Seminyak, Indonesia

8

Lofoten Opera Hotel, Norway

9

Ritz-Carlton, Malesia

90430587154944f7e57b68453031614_v4 big

Слични написи