Затворен jавниот повик за субвенционирање на “HACCP”

by ugostitelstvo.mk

Ве известуваме дека Јавниот повик за субвенционирање на приватни претпријатија за тренинг на НАССР тим за воведување, одржување и модификација на НАССР систем се затвора поради исцрпување на средствата предвидени за оваа намена за 2014 година.

 

Извор: Министерство за економија на Републик Македонија

Слични написи