СКОПСКО Темно за сите пивски сладокусци во Македонија (Фото)

by ugostitelstvo.mk

Пивскиот бренд со најдолга традиција во земјата – СКОПСКО доби нова екстензија на брендот, втора во последните две години. Најновата инвестиција на Пивара Скопје АД во развојот на пивската култура во Македонија и домашната индустрија е СКОПСКО Темно.

skopsko-temno-za-site-pivski-sladokusci-vo-makedonija2

Слични написи