Интернационални саемски манеифестации на кои Македонија ќе учествува во 2015 година

by ugostitelstvo.mk

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија ве известува дека во месеците јануари и февруари 2015 година ќе учествува на интрнационални саемски манифестации.

  • Vakantiebeurs, Holland – Utrecht  13 – 19 January
  • MATKA, Finland – Helsinki 15 – 18 January
  • EMITT, Turkey – Istanbul 22 – 25 January
  • FITUR, Spain – Madrid 28 jan – 01 February
  • Brussels Holiday fair, Belgium – Brussels  05 – 09 February
  • Holiday & SPA, Bulgaria – Sofia 12 – 14 February
  • IFT, Serbia – Belgrade 19 – 22 February

За повеќе информации притиснете тука.

*Превземено од: Агенција за промоцијаи поддршка на туризмот

Слични написи