Horecava

by ugostitelstvo.mk
horecava-2014-166x16612 – 15 Јануари 

Амстердам, Холандија| Festival website


Horecava  како еден од најпознатите саеми во Холандија се очекува оваа година со почеток од 12ти па се до 15ти Јануари готвачите од целиот свет ќе ги споделат своите кулинарски познавања и способности.

 

Слични написи