Gastrofestival Madrid 2015

by ugostitelstvo.mk
gastrofestival_logo-166x16630 Јануари – 15 Февруари

Мадрид, Шпанија | Festival website


Главниот кулинарски настан се враќа во главниот град на Шпанија со целокупна програма и активности во кои активно е вклучена храната.

 

Слични написи