Cook & Look

by ugostitelstvo.mk
cook_look_logo_neu_11390-166x16615 – 18 Јануари

Виена, Австрија | Festival website


По четврти пат овој фестивал ќе ги отвори вратите за своите посетители и љубители на добрата храна  сепак тука се очекува да се појават и првокласните готвачи од светски рaзмери.

Слични написи