ВИНСКИ ФЕСТИВАЛ – 2014

by ugostitelstvo.mk

Времетраење: 27.11.2014 – 29.11.2014


ВИНСКИ ФЕСТИВАЛ

• Квалитетно организиран настан кој ја промовира винската култура во земјава и пошироко

• Фестивал достоен за развој и негување на култот кон виното

• Зголемување на семејството на вински ентузијасти, љубители на доброто вино и уживателите на    квалитетни и единствени алкохолни пијалоци

УЧЕСНИЦИ

• Винарски визби

• Дестилерии

• Продавници за продажба на производи за винска намена

• Производители на млечни производи

• Производители на месо и месни преработки

• Производители на пекарски производи

Слични написи