Светски рекорд во носење кригли

by ugostitelstvo.mk

Германецот Oliver Struempfel е човекот кој сите посакуваме да ни биде другар – тој со себе може да понесе 27 литри пиво. Германиците се познати по својата страст и пасија кон пивото.

Oliver сега познат помеѓу Германците како “Champ”  е спремен да ја жртвува својата сила и кошула за на своето друштво да му донесе 27 литри ладно пиво. Ваков пријател секој би сакал да има во своето друштво.

 

Слични написи