„Ritz Carlton“ – највисок хотелски објект во светот

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека највисокиот хотелски објект во светот е во Хонг Конг? ХотелотRitz Carlton“, кој има висина од 490 метри е отворен во март 2011 година. Во моментов овој хотелски објект е четврт по големина во светот.

Слични написи