Летачки хотел во Амстердам

by ugostitelstvo.mk

На главниот аеродром во Амстердам, Шипол,  еден од авионите на компанијата КЛМ, им беше на располагање на гостите. Авионот е комплетно преуреден во луксузен хотел кој може да прими 4 гости во две луксузни соби.

[ot-gallery url=”https://www.ugostitelstvo.mk/nov/gallery/airhotel/”]

Оваа понуда траеше од 28ми до 30ти ноември, а оние  што сакаа да бидат дел од овој несекојдневен лет, требаше да пратат писмо до авио компанијата со образложение зошто баш тие треба да бидат едни од четирите гости во хотелот.

Слични написи