Популарни на Facebook? Една недела во Шведска бесплатно!

by ugostitelstvo.mk

Луксузниот хотел Nordic Light Hotel во Стокхолм нуди до 7 дена бесплатно сместување за сите оние кои имаат над 2000 пријатели на Facebook!

Доколку имате 100,000 “следбеници” на Instagram или исто толку фанови на вашата Facebook страна, слободно побарајте ја Вашата бесплатна соба во хотелот.

Интересен е Facebook-“ценовникот” наменет за  за приврзаниците на социјалните мрежи:

  • 500 пријатели – 5% попуст
  • 1000 пријатели – 10% попуст
  • 1500 пријатели – 15% попуст
  • 2000 пријатели – БЕСПЛАТЕН ПРЕСТОЈ!

Истите попусти важат за Instagram, со таа разлика што ви е потребна пет пати поголема слава или 100,000 следбеници.

Слични написи