Нова „Адреса“ на белградската хотелска сцена

by ugostitelstvo.mk

Новиот хотел  „Адреса“ е идеалното место за одмор на службените патници и градските туристи. Хотелот е дел од луксузниот центар ЈБЦ кој на гостите им нуди за доручек шведска маса, вклучена во цената за собата. Собите располагаат со Wi-Fi, сеф, бар и апарати за приготвување на кафе и чај. На располагање имаат и сала за конференции. Цената од ноќевање почнува од 49 евра по лице.

Слични написи